• 7 augustus 2023
  • by Jan Martin Wilschut

Ondanks alle regen en het gevoel dat de zomer nog moet beginnen, is het alweer tijd om aan de aankomende winterstalling van de schepen te denken. Op 16 oktober gaat het hellingen weer van start!

En vanaf woensdag 9 augustus 2023…

…is het weer mogelijk om via de website uw winterstalling aan te vragen via de bekende pagina. Wij verzoeken IEDEREEN dingend om uiterlijk 27 augustus 2023 de aanvraag in te dienen.

Het toewijzen van een plaats is moeilijk en niet alle aanvragen kunnen gehonoreerd worden. Zoals gebruikelijk wordt het Reglement op het gebruik van de verenigingsaccommodatie gehanteerd. Neem vooral kennis van dit reglement om teleurstelling te voorkomen.

LET OP: Het aanvragen van de winterstalling is verplicht voor ALLE leden die hun schip deze winter op de haven willen houden. Dus ook als u NIET van plek verandert of vanuit het water de loods in wilt. Ook de boten die op de jollensteiger, op het platform, in de kleine loods of in de Optimistenrekken liggen MOETEN stalling aanvragen. Elk jaar is dit weer een probleem wat het bestuur, de havenmeester en vrijwilligers teveel werk oplevert. Wanneer u uw aanvraag te laat indient, dan wordt uw aanvraag als laatste in behandeling genomen, dus wees wijs en regel dit zo spoedig mogelijk.

De hellingploeg zoekt altijd versterking, het is een gezellige periode van hard werken waarbij de ervaren leden de nieuwe leden meenemen en opleiden. Wil je ook komen helpen, meld je dan aan bij onze havenmeester. Wij wensen iedereen verder nog een mooi vaarseizoen met zonnige dagen en we rekenen op jullie medewerking.

Namens het bestuur en havenmeester,

Ramon Eerhart
Schepencommissaris