Speel mee voor De Koenen in de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een bijzondere loterij. Je kunt er net zoals bij andere loterijen leuke prijzen winnen en jaarlijks enkele malen een miljoenenprijs, maandelijks een ton en het hele jaar door mooie auto’s.

Maar het bijzondere van de VriendenLoterij is, dat je zelf kunt kiezen welk goed doel je met je inleg wilt steunen, waaronder clubs en verenigingen. De Koenen is er daar één van. Veel deelnemers realiseren zich dit echter niet.

Daarom brengen wij dat graag nogmaals onder de aandacht van de Koenenleden die al wel meespelen in de VriendenLoterij, maar De Koenen nog niet als eigen goed doel hebben aangemeld. Die Koenenleden verzoeken wij vriendelijk dat alsnog te doen, minimaal 40% van uw inleg gaat dan naar uw eigen club W.V. de Koenen in plaats van naar algemene goede doelen. Voor De Koenen zijn dit heel welkome extra inkomsten en het kost u niets extra. Diverse van uw mede-Koenenleden gingen u al voor.

De Koenen aanwijzen als uw eigen specifieke goede doel kan via de website of telefonisch bij De VriendenLoterij: 088 – 0201020.

Namens De Koenen alvast hartelijk dank!

Het Bestuur