Tijdens het seizoen is er altijd een havenmeester aanwezig op WV De Koenen. Onze vaste havenmeester heeft zijn EHBO-diploma (BHV). Ook is er een protocol voor het geval er een ongeluk gebeurt. Het VU Medisch Centrum is letterlijk om de hoek en het ambulancepersoneel (112) weet de ingang(en) van onze haven te vinden.

Bekijk in dit verband ook Brandpreventie en EHBO op de haven. Onderaan de pagina vindt u plattegronden van alle gebouwen met de locatie van EHBO- en brandblusmaterialen. Die plattegronden kunt u ook rustig bestuderen op de pagina Plattegronden.

EHBO

Hulpmiddelen

Neem kennis van onze (EHBO-)hulpmiddelen en waar die te vinden zijn in geval van nood! Alle EHBO-hulpmiddelen worden periodiek gecontroleerd en waar nodig aangevuld of vervangen. Op de haven hebben wij op meerdere plaatsen hulpmiddelen hangen:

EHBO

EHBO
Onze havenmeester heeft zijn EHBO-diploma (BHV).,Mobiel nummer havenmeester: 06 47 162 157.,In een noodgeval bel 112.

AED

AED
Een AED hangt in de entree van het clubhuis.,Zie foto: een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand.

Pleisters

Pleisters
Pleisterautomaten voor snelle toegang tot pleisters hangen in de entree van het clubhuis (onder de AED) en in het havenkantoor. Daarbij hangt een zogenaamde pleisterkaart met plakvoorbeelden.

EHBO-doos

EHBO-doos
In de keuken van het clubhuis hangen een grote EHBO-doos en een blusdeken.,In het havenkantoor hangt een kleine EHBO-doos.

En...

Waar ze te vinden