Actuele informatie Pinkstertocht 2021:

17 mei – Laatste nieuws:

In het kader van het motto “SAMEN” willen we alle deelnemers van deze editie vragen om vrijdagavond 21 mei onder aanwijzing van Menno (onze Havenmeester) allemaal af te meren aan de uitloopsteiger bij het clubhuis. Zo rond 20:00 uur. Dit om het SAMEN-gevoel en de gezelligheid te vergroten.
—–

Pinkstertocht voor leden, met aangepast (corona)programma op 22 t/m 24 mei aanstaande. Graag zo spoedig mogelijk inschrijven vóór 12 April via email of WhatsApp. Tevens even opgeven hoeveel personen er meevaren en de lengte en breedte van de boot i.v.m. ligplaatsboekingen: hans@hahnen.nl of via WhatsApp: 06 22 338 669

Kosten €60,00 p.p. 
Inclusief — Zaterdagochtend ontbijt, zaterdagavond diner, zondagavond diner, maandagavond diner.
Exclusief— Liggelden en drankjes zijn voor eigen rekening .
Graag vrijdagavond 21 Mei contant afrekenen bij Hans Hahnen aan boord van de ATLANTIS.
Indien het clubhuis open is dan is er vrijdagavond een gezellige Koenenavond.

We hopen natuurlijk op prachtig weer maar gezelligheid staat bovenaan!

Het Pinkstertocht Comité, Hans Hahnen, Michel van der Jagt, Ellen Timp en Hennie Roos

Algemene informatie Pinkstertocht

Ieder jaar met Pinksteren trekt een grote groep leden er met de motorkruisers op uit voor een driedaagse georganiseerde verrassingstocht: de Pinkstertocht. En ieder jaar maakt de organisatie er weer een leuke en gezellige tocht van.

Voor een bescheiden bijdrage per persoon vaar je mee op je eigen schip en geniet je van een ontbijt in het clubhuis op de zaterdagmorgen en, gezamenlijke, maaltijden op zaterdag-, zondag- en maandagavond.

Voor actuele informatie over de Pinkstertocht volg je onze nieuwsberichten op de website of onze Facebookpagina. Tegen de tijd dat het weer zover is vind je een inschrijfformulier op het prikbord in het clubhuis. Voor de deelnemers aan de Pinkstertocht is er bovendien een besloten Facebook-groep.