Welkom bij onze vereniging!

Wij hopen dat u zich thuis voelt bij ons en hierna vaker zult terugkeren. Bij WV De Koenen heeft u de perfecte uitvalsbasis om Amsterdam te verkennen. Onze website biedt veel informatie, ook voor de passant die onze haven aandoet. Maak er vooral gebruik van (misschien wilt u zelfs wel lid worden).

WV De Koenen is een erkende Voorkeurshaven van de KNMC, de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club. De officiële plaquette (zie hiernaast) vindt u in het clubhuis.

De actuele tarieven voor passanten vindt u op het prikbord in de entree van het clubhuis of op de pagina tarieven op deze website. Meldt u zich alstublieft meteen bij de havenmeester?

Let op: in Amsterdam bent u verplicht binnenhavengeld te betalen om te mogen doorvaren of aanmeren. Na betaling ontvangt u een vignet-met-chip dat aan de achterzijde van uw boot geplakt en vervolgens geactiveerd moet worden. Meer informatie over de vignetmogelijkheden vindt u op onze pagina Vaarvignet Amsterdam. Zonder vignet riskeert u een boete.

Willem

Op zonnige dagen kunt u onze mascotte Willem aantreffen op boei 2 (zie foto). U wordt vriendelijk verzocht hem (de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we niet weten of het een hij of een zij is) niet te voederen.

Hieronder treft u een aantal handige links aan. Onder andere wat informatie over de directe omgeving, die u mogelijk tot nut kunnen zijn om uw verblijf op de haven nog plezieriger te maken. In de hal van het clubhuis vindt u bovendien het gastenboek. Aarzelt u niet een berichtje voor ons achter te laten!

Download hier een pdf met praktische informatie!

Havenregels
Nuttige informatie
Omgeving
KNMC Voorkeurshaven