Iedereen kan, met inachtneming van de statuten, lid worden van onze vereniging. Donateur worden kan natuurlijk ook.

Lid worden is simpel: meld je aan door op de blauwe knop te klikken en alle vragen te beantwoorden. Ook verwachten we dat je, als je een boot hebt, een foto naar ons upload. Na een eerste interne weging kun je vervolgens uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek in ons clubhuis. Omdat wij ons mogen verheugen in de groei van het aantal aanmeldingen—en een toename van de bijbehorende werkzaamheden—kan het even duren voordat je een persoonlijke reactie of uitnodiging krijgt.

Let op: als je aangeeft dat je een boot hebt, maar geen foto upload kan het zijn dat je aanvraag niet in behandeling wordt genomen.

Je kunt bij ons niet terecht voor het huren van een ligplaats. Wij zijn geen commerciële haven, maar een vereniging met leden. Ligplaatsen zijn, voor zover de accommodatie dat toelaat en met inachtneming van hun gewogen lidmaatschapsnummer, voorbehouden aan leden van de vereniging. Lees in dit verband vooral onze reglementen om teleurstelling te voorkomen.

Omdat wij desondanks jaarlijks vele tientallen aanvragen voor alleen een ligplaats ontvangen worden die emails of brieven niet (meer) beantwoord.