In het voorjaar organiseert WV De Koenen weer een kennismakingsdag voor de jeugd én hun ouders. Hier heten we jullie welkom op onze vereniging, stellen we jullie voor aan het team vrijwilligers en trainers, en maken we jullie wegwijs op onze vereniging.

Op de kennismakingsdag bieden we je ook de mogelijkheid jouw kind in te schrijven voor het lesprogramma. Gezien de populariteit van de afgelopen jaren doen wij dit op een first come, first served-basis. Hierbij is de datum van inschrijving voor de kennismakingsdag leidend.

 

Wij zouden het fijn vinden als je je van tevoren aanmeld voor deze kennismaking. Dan kunnen wij ons (nog) beter voorbereiden op jullie komst!

Wil jij ook kennismaken met de zeilsport op een van de mooiste plekjes van Amsterdam? WV De Koenen nodigt je uit op de Kennismakingsdag Jeugdzeilen waar je alle gewenste informatie krijgt.

Programma Kennismakingsdag Jeugdzeilen
Seizoen 2024:

zondag 24 maart 2024
Programma:
10:00 uur
– inloop in het Clubhuis met limonade, koffie of thee
10:15 uur
– Opening (introductie vereniging), kennismaking, rondleiding, leuke clinics (o.a. knopen)
12:15 uur
– Einde Programma

Adres:
WV De Koenen
, Jollenpad 13 te Amsterdam

Algemene informatie over ons lesprogramma, de zeilklassen waarin wij lesgeven en de tarieven vind je op de pagina zeilen. Via deze pagina kun je ook door naar informatie over de individuele klassen.

Daarnaast organiseren we tweemaal per jaar—in de eerste en de laatste week van de zomervakantie—het Nieuwe Meer Zomerzeilkamp.

Meld je nu aan! Gezien de populariteit van de afgelopen jaren geschiedt de inschrijving voor het lesprogramma op een first come, first served-basis. Hierbij is de datum van inschrijving voor de kennismakingsdag leidend.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport

Wil jouw kind graag komen zeilen, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het is er ook voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie of het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, tot een bepaald bedrag.

Meer informatie is ook te vinden op; https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/

Het is belangrijk dat ouders op 2 manieren een aanvraag kunnen indienen:

  1. Online via www.stichtingsina.nl of
  2. Via 1 van de meer dan 1000 intermediairs in de stad (okt-medewerker of gymleraar op school, sociaal werker, huisarts etc). Samen vullen ouder en tussenpersoon de aanvraag in via een digitale toegang van de intermediair. Intermdiairs zijn te vinden via de volgende link https://jeugdfondssportencultuur.nl/mijn-fonds/

Informatie

Voor meer informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met de Secretaris Jeugdzeilen Remco de Waard jeugdzeilen@wvdekoenen.nl of 06 21 531 661.