• 2 mei 2020
  • by Jan Martin Wilschut
  • 127

1 mei ligt net achter ons, de eerste dag dat we de Koenen weer langzaam toegankelijk maken.

Aan het einde van de dag kunnen we de conclusie trekken dat het goed en enthousiast verloopt. Iedereen houdt zich goed aan de opgestelde richtlijnen (lees de spelregels hier) en de saamhorigheid is groot. Zoals in eerdere berichten aangegeven: ‘we moeten het samen doen’ en dat begrijpt iedereen goed.

De havenmeesters worden veel gebeld om afspraken te maken, zelfs zoveel dat ze hier continu mee bezig zijn. Daarom het dringende verzoek om contact op te nemen per email, zodat ook zij hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. De havenmeesters zullen echt snel reageren en contact opnemen als er wijzigingen zijn.

Uiteraard zijn er veel vragen over het hellingen, wanneer ligt mijn schip in het water? Alles wordt gepland, Max en Menno zijn druk met de voorbereidingen maar nog niet klaar. We wachten op wat extra middelen. Een extra lier is besteld en de werkgever van Ramon Eerhart heeft hijs- en trekmiddelen gesponsord.

De start van het hellingen is nog niet bekend maar de voorbereiding is in volle gang, zodra we dit weten worden allen in de loods echt direct op de hoogte gesteld. We vertrouwen op jullie geduld.

De start is goed, laten we afstand houden en elkaar in de gaten houden. Blijf gezond, dan zijn we snel weer op het water!