• 12 oktober 2015
  • by Jan Martin Wilschut
  • 82

Vorig jaar moest hij afzeggen, maar dit jaar komt hij echt: SINTERKLAAS
Op zondag 22 november om 14.00 uur bezoekt de goedheiligman De Koenen en wil hij alle Koenenkinderen een handje èn een cadeautje geven. Moeders, vaders, oma’s, opa’s, tantes en ooms: meldt uw kinderen nu aan op Opgeven Sinterklaas

Graag horen wij of uw (klein)kinderen deelnemen aan dit feest. Het is belangrijk i.v.m. de cadeautjes dat wij weten hoe uw kind heet en hoe oud hij of zij is (de maximale leeftijd is tot en met 8 jaar).

Ook zouden wij het leuk vinden wanneer de kinderen niet met lege handen komen, het is tenslotte de verjaardag van de goede ouwe Sint. Dan is een mooie tekening of een mooi knutselwerk om aan hem te geven wel op zijn plaats.

Sinterklaas heeft ons ook gevraagd naar een kleine anekdote over of een mooie prestatie van uw kind. Deze willen wij ook graag in het programma verwerken. Die kunt u op het webformulier in 40 woorden beschrijven.

Graag opgeven VOOR 7 november a.s. zodat wij de tijd hebben de cadeautjes voor Sinterklaas bij elkaar te zoeken en in mooie papiertjes te wikkelen.

Opgeven via het webformulier of per e-mail met vermelding van
Naam van uw kind
Leeftijd van uw kind
Leuke anekdote

Groetjes van de Regelpietjes