• 16 oktober 2014
  • by Jan Martin Wilschut
  • 121

Zondag 23 november a.s. komt Sinterklaas weer op bezoek bij De Koenen. De kinderen zijn welkom op dit gezellige feest om 14:00 uur en het duurt tot ongeveer 17:00 uur

Graag horen wij of uw kinderen deelnemen aan dit feest. Het is belangrijk ivm de cadeautjes dat we weten hoe uw kind heet en hoe oud hij/of zij is (de maximale leeftijd is tot en met 8 jaar).

Ook zouden wij het leuk vinden wanneer de kinderen niet met lege handen komen. Het is tenslotte de verjaardag van de goede ouwe Sint. Het zou leuk zijn als ze hem een mooie tekening of een mooi knutselwerk kunnen aanbieden tijdens het Sinterklaasfeest. De Sint geeft ze hier gelegenheid voor tijdens het programma.

Ook vinden wij het leuk als u een kleine anekdote over uw kind wilt opschrijven. Deze willen wij ook graag in het programma verwerken. Dat is natuurlijk niet mogelijk voor alle kinderen maar een aantal mag bij Sinterklaas komen omdat hij een geweldig verhaal over hen leest in het grote Sinterklaasboek.

Graag opgeven VOOR 9 november a.s. zodat wij de tijd hebben de cadeautjes voor Sinterklaas bij elkaar te zoeken en in mooie papiertjes te wikkelen.

Opgeven per e-mail met vermelding
Naam van uw kind
Leeftijd van uw kind
Leuke anekdote

 

Groetjes,

de Regel Pietjes