• 2 mei 2017
  • by Jan Martin Wilschut
  • 86

Pinkstertocht_2017De Pinkstertocht zal dit jaar plaatsvinden van zaterdag 3 juni 2017 tot en met maandag 5 juni 2017. En zoals gebruikelijk doet de organisatie weer zijn uiterste best om er voor iedereen een mooie tocht vol leuke dingen van te maken. 

Voor diegenen die de tocht der tochten al hebben meegevaren; de Pinkstertocht staat vast al gereserveerd in jullie agenda’s, we hopen dat jullie allemaal weer meegaan!
Voor diegenen die niet eerder zijn mee geweest; vaar ook eens mee want… hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Voor je het weet staat Pinksteren weer voor de deur dus: SCHRIJF JE METEEN IN !
Er hangt vanaf dit weekend een inschrijfformulier in het clubhuis of stuur even een mailtje naar pinkstertocht@welsink.nl (o.v.v. aantal personen, naam en afmeting van je schip).

De kosten van dit verrassingsweekend bedragen €50 p.p. (incl. ontbijt op zaterdagochtend en maaltijden op zaterdag-, zondag- en maandagavond).
Wij verzoeken de deelnemers het inschrijfgeld vóór 18 mei 2017 te voldoen aan de organisatie, het rekeningnummer volgt na inschrijving!

LET OP: in 1 haven moeten wij alle kosten in een keer afdragen, dus ook het liggeld van de overnachting. Willen jullie met het inschrijfgeld voor deze overnachting ook meteen €1 per meter schip overmaken, zodat wij dit probleemloos kunnen laten verlopen, waarvoor alvast onze dank.

Groeten van
Michel, Edwin en Ramon