• 12 augustus 2015
  • by Jan Martin Wilschut
  • 68

Opruimweekend_02Komend weekend (15 en 16 augustus ) maken wij ons op om, nog voor de start van Sail 2015, de bezem eens goed door de haven te halen met een opruim- en klusweekend.

De loodsen, het haventerrein en de steigers worden opgeruimd. Zaken met een onbekende eigenaar zoals benzinetanks, buitenboordmotoren, ladders, bootonderdelen, masten en trailers zullen nog tot half september op één plek in de haven liggen. Daarna worden ze opgeruimd of weggegooid voordat het hellingen begint.

Dit geldt ook voor de diverse (materiaal)kisten die overal staan, wilt u ook nog even kijken of u een naamsticker op de materialen heeft staan? Heeft u restmateriaal staan zoals hout en verf? Dit wordt centraal verzameld en gebruikt ten goede van de verenging. Als u het wilt bewaren neemt u het dan alstublieft mee naar huis.

Dit weekend is ook een uitgelezen mogelijkheid om aan je werkplicht te voldoen, maar ook leden zonder werkplicht of die er al aan hebben voldaan zijn van harte welkom, want wellicht kunnen we naast het opruimen zelfs nog enkele klussen aanpakken.

Geef je nú op bij de havenmeester voor een dagdeel, een dag of zelfs beide dagen. (havenmeester@wvdekoenen.nl / 06-47162157).