Regelmatig organiseert WV De Koenen Open Dagen om nieuwe jeugdzeilers te werven voor de vereniging. De volgende Open Dag is:

Promotiedag Jeugdzeilen Seizoen 2023: zaterdag 17 september 2022

Wil jij ook kennismaken met de zeilsport op een van de mooiste plekjes van Amsterdam? WV De Koenen nodigt je uit op de Open Dag waar onze jeugdzeilers je laten zien wat zeilen precies inhoudt. Je kunt demonstraties zien met de Optimist, de Cadet en de Laser (tegenwoordig internationaal aangeduid als ILCA).

Programma:
09:45 uur
– inloop in het Clubhuis met limonade, koffie of thee
10:00 uur – Opening (introductie vereniging)
10:15 uur – Start Programma
12:00 uur – Einde Programma

Adres:
WV De Koenen
, Jollenpad 13 te Amsterdam

Algemene informatie over ons lesprogramma en de zeilklassen waarin wij lesgeven vind je op de pagina zeilen. Via deze pagina kun je door naar de individuele klassen en de tarieven. Ook kun je je hier meteen inschrijven voor de lessen. Daarnaast organiseren we tweemaal per jaar—in de eerste en de laatste week van de zomervakantie—het Nieuwe Meer Zomerzeilkamp.

Graag aanmelden, opdat we weten hoeveel kinderen en ouders we kunnen verwachten:

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport

Wil jouw kind graag komen zeilen, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het is er ook voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie of het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, tot een bepaald bedrag.

Meer informatie is ook te vinden op; https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/

Het is belangrijk dat ouders op 2 manieren een aanvraag kunnen indienen:

  1. Online via www.stichtingsina.nl of
  2. Via 1 van de meer dan 1000 intermediairs in de stad (okt-medewerker of gymleraar op school, sociaal werker, huisarts etc). Samen vullen ouder en tussenpersoon de aanvraag in via een digitale toegang van de intermediair. Intermdiairs zijn te vinden via de volgende link https://jeugdfondssportencultuur.nl/mijn-fonds/

Informatie

Voor meer informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met de Secretaris Jeugdzeilen Remco de Waard jeugdzeilen@wvdekoenen.nl of 06 21 531 661.