• 5 september 2016
  • by Jan Martin Wilschut
  • 78

Het Koenenkoor—u leest het goed—bestaat 12½ jaar! En dat gaat u merken.

We gaan het Koenenkoor actief promoten want we willen graag meer leden die graag zingen en dan natuurlijk wel in het gezellige Koenenkoor.

We zingen op dit moment met ongeveer 25 leden waarvan 16 dames en 9 heren. Zingen geeft een heerlijke ontspanning en het maakt je los van alle dagelijkse beslommeringen.
Bij ons is iedere stem welkom. Het is geen hoge school zangkunst, maar gewoon lekker samen leuke scheepsliederen, chansons of populaire liedjes zingen.
En dat onder de super leiding van Veronique Bremers.

Iedere 14 dagen zingen we op donderdagavond te beginnen op 8 september en daarna elke 14 dagen (dus 2x per 4 weken).

Om 20 uur beginnen we met een uurtje zingen, even pauze met een drankje (voor de keeltjes), om dan tot 22 uur verder te zingen om ook na afloop aan de bar even na te praten.

Koenenkoor 12½ jaar en, zoals eerder genoemd, dat gaat u merken.

We gaan in de winterperiode op een aantal zondagen optreden waar men onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje naar ons kunt luisteren. Wanneer, waar en tijd wordt via de website bekend gemaakt.
We hopen bij iedere gelegenheid die zich voordoet in het clubhuis of waar dan ook op te treden met ons koor.

U kunt er ook bij zijn.
Geef je op of kom eerst een keer kijken of luisteren, maar meezingen is nog leuker want let op: zingen geeft ontspanning, en in een koor zingen is helemaal super.

Voor contact of informatie: info@wvdekoenen.nl
t.a.v. Brenda, Liesbeth, Hennie of Paula