• 24 mei 2024
  • by Jan Martin Wilschut

Heb je je nog niet ingeschreven voor de A•S•K Openingswedstrijden van komend weekend?

Jaaaa, we gaan weer racen op De Nieuwe Meer, het Schinkelevenement komt er weer aan! In verband met de data van de feestdagen in 2024 wordt het evenement dit jaar eind mei gevaren, dus hopelijk nog meer kans op moor weer. Ook nu wordt het Schinkelevenement van de Vrijheidsklasse op zondag 26 mei gecombineerd met de ASK-openingswedstrijden, de traditionele gezamenlijke start van het vaarseizoen, georganiseerd als een onderlinge clubwedstrijd door de watersportverenigingen aan de Nieuwe Meer (“Amsterdam”, “Schinkel” en “Koenen”).

Vrijheidklasse

De schepen van de Vrijheidsklasse zijn welkom om op ons Nieuwe Meer om zowel op zaterdag de 25ste als op zondag 26 mei te strijden om de eer en de matrjoesjka’s.

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om op donderdagavond 23 mei in te komen zeilen bij de DonderdagAvond Zeilers (DAZ). Contact Renate, of zorg gewoon, dat je op tijd op de startlijn bent.

ASK

De Optimistjes, Lasers/ILCA klasse, Cadetten en Open Boten categorie worden uitgenodigd om op zondag de 26ste aan de startstreep te verschijnen om te proberen één van de fraaie ASK-prijzen te bemachtigen. Je weet nooit! Let op! Een klasse wordt alleen als aparte klasse gestart bij voldoende inschrijvingen!

Meer informatie en tijden: https://www.wvdeschinkel.nl/schinkelevenementenask2024