• 13 maart 2020
  • by Jan Martin Wilschut
  • 92

Beste Koenenleden,

Helaas is er veel aan de hand in de wereld met het Coronavirus, inmiddels een Pandemie,  die een steeds grotere invloed heeft op ons dagelijks leven. Iedereen zal dit aandachtig volgen in het dagelijks nieuws. Dit nieuws is ook een onderwerp binnen het bestuur en samen met mijn collega bestuursleden zijn we inmiddels bijna dagelijks met elkaar in contact om na te denken over welke acties wij als watersportvereniging moeten nemen.

Vandaag zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd door onze overheid en dit heeft ons deze middag doen besluiten om alle activiteiten op onze watersportvereniging op te schorten. We volgen hierin het advies om dit tot 31 maart te handhaven. Dit doen we uit voorzorg, en ook omdat we weten dat anders mensen uit met name risicogroepen bijeenkomsten moeten missen waar zij graag bij hadden willen zijn. Het spijt ons voor iedereen die met veel inzet bezig is met het organiseren van evenementen.

Hierdoor zijn de volgende activiteiten tot nader bericht opgeschort:

–         zondag 15 maart, Info- en theorieochtend jeugdzeilen

–         donderdag 19 maart, oefenavond Koenenkoor

–         zondag 22 maart, theorieochtend jeugdzeilen

–         zondag 22 maart, introductiemiddag nieuwe leden in het clubhuis

–         zondag 29 maart, zwembadmiddag Sloterparkbad

Op dit moment en in de wetenschap dat velen van ons aan hun schip werken zullen de haven en het clubhuis open blijven, de keuken en bar zullen echter gesloten zijn.

April is een drukke maand voor de vereniging met de ledenvergadering, de hellingperiode en de opening van het seizoen. Op dit moment conformeren wij ons aan de instructies vanuit de overheid en houden een slag om de arm voor de activiteiten in April. Zodra we hier meer over weten zullen we u uiteraard informeren.

Wij vertrouwen op uw begrip voor deze maatregelen, met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Stefan Nieuwenhuys
Voorzitter