Zomerzeilkamp 2019

NieuweMeerZomerzeilkamp_afb_RGBDe voorinschrijving is inmiddels geopend. Onderaan deze pagina kun je het inschrijfformulier downloaden.

WV De Koenen organiseert ook in 2019 weer twee Zomerzeilkampen van elk een week.

Het eerste Zomerzeilkamp vindt plaats van 15 t/m 19 juli (de eerste week van de grote vakantie) en het tweede kamp van 19 t/m 23 augustus (de laatste week van de schoolvakantie). Van maandag t/m vrijdag, dagelijks van 09.00 – 17.00 uur.

Onze Zomerzeilkampen zijn bedoeld voor kinderen van 7 tot 17 jaar en bieden een uitgebreid, intensief en gezellig dagprogramma. Je hebt geen ervaring nodig, wél zwemdiploma A+B en een eigen zwemvest. Onder leiding van ervaren trainers wordt er gevaren in meerdere groepen en in meerdere klassen: Optimist, Cadet en Laser.

Kosten voor 2019 bedragen €295,00 bij voorinschrijving (let op: inschrijven én betalen vóór 15 april aanstaande) en na 15 april €350,00. De kosten zijn per deelnemer per week inclusief lunch, begeleiding en gebruik van de boten. Als je je eigen boot meebrengt krijg je bovendien een eenmalig korting van €25,00 (let op: dat geldt per boot, dus als je je eigen Cadet meebrengt geldt die korting voor jezelf, niet voor je bemanning). De inschrijfperiode sluit op 17 juni.

Let op: een zwemvest is een verplichting aan boord. In een Optimist dragen jonge beginnende zeilers meestal een reddingsvest (met kraag), maar in een Cadet of een Laser is dat onhandig (omdat je onder de giek door moet) en wordt door oudere kinderen meestal een zwemvest (zonder kraag) gedragen. Een reddingsvest is al vanaf €19,99 te koop bij Decathlon.

Je kunt een voorkeur voor een klasse aangeven, maar de uiteindelijke indeling wordt gemaakt in overleg met de trainers op basis van leeftijd en eventuele ervaring (tenzij je met je eigen boot vaart). Onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

Voor wat betreft de mogelijke aanwezigheid van Blauwalg in de Nieuwe Meer hanteren wij het Blauwalgenprotocol van de Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA).

Het Inschrijfformulier kun je, als de inschrijving geopend is, hier weer als pdf downloaden, digitaal invullen en mailen naar onderstaand mailadres. Printen en met de pen invullen mag natuurlijk ook (graag leesbaar en in blokletters). Het postadres staat op het formulier.

Informatie en inschrijven: pr@wvdekoenen.nl

Voor wie ons Zomerzeilkamp actief wil promoten is het affiche als pdf te downloaden (op A4-formaat; er is op aanvraag ook een A3-versie beschikbaar). Print het uit en hang het op, bijvoorbeeld op school, bij de orthodontist of bij de supermarkt!