LET OP! De inschrijving voor het Nieuwe Meer Zomerzeilkamp 2021 is inmiddels gesloten, maar volgend jaar kun je weer van de partij zijn.

Online inschrijving

Het eerste Zomerzeilkamp in 2021 vindt plaats van 12 t/m 16 juli (de eerste week van de grote vakantie) en het tweede kamp van 16 t/m 20 augustus (de laatste week van de schoolvakantie). Van maandag t/m vrijdag, dagelijks van 09.00 – 17.00 uur.

Onze Zomerzeilkampen zijn bedoeld voor kinderen van 7 tot 17 jaar en bieden een uitgebreid, intensief en gezellig dagprogramma. Je hebt geen ervaring nodig, wél zwemdiploma A+B en een eigen zwemvest. Onder leiding van ervaren trainers wordt er gevaren in meerdere groepen en in meerdere klassen: Optimist, Cadet en Laser.

Kosten voor 2021 bedragen €325,00 bij voorinschrijving (let op: inschrijven én betalen vóór 15 april aanstaande) en na 15 april €375,00. De kosten zijn per deelnemer per week inclusief lunch, begeleiding en gebruik van de boten. Als je je eigen boot meebrengt krijg je bovendien een eenmalig korting van €25,00 (let op: dat geldt per boot, dus als je je eigen Cadet meebrengt geldt die korting voor jezelf, niet voor je bemanning). De inschrijfperiode sluit op 17 juni.

Vergeet niet tijdig de betaling te doen: het inschrijfgeld gelieve u over te maken op rekening NL77INGB0000178472 t.n.v. WV De Koenen te Amsterdam, onder vermelding van “Zomerzeilkamp” + “Naam deelnemer” + “Week 1 (of 2)”. Indien u inschrijft en betaalt vóór 15 april (zie Algemene Voorwaarden) €325 per deelnemer per week, daarna €375. Deelname met eigen boot levert daarnaast een eenmalige korting op van €25. In dat geval mag dat in mindering worden gebracht op het bovengenoemde bedrag.

Let op: een zwemvest is een verplichting aan boord. In een Optimist dragen jonge beginnende zeilers meestal een reddingsvest (met kraag), maar in een Cadet of een Laser is dat onhandig (omdat je onder de giek door moet) en wordt door oudere kinderen meestal een zwemvest (zonder kraag) gedragen. Reddingsvesten zijn al vanaf ±€19,99 te koop en zwemvesten vanaf ±€14,99. Reddings- en zwemvesten worden op gewichtsklasse verkocht, niet op kledingmaat.

Je kunt een voorkeur voor een klasse aangeven, maar de uiteindelijke indeling wordt gemaakt in overleg met de trainers op basis van leeftijd en eventuele ervaring (tenzij je met je eigen boot vaart). Onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

Voor wat betreft de mogelijke aanwezigheid van Blauwalg in de Nieuwe Meer hanteren wij de zwemwaterrichtlijnen van de overheid en de informatie van de Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA).

Inschrijven kan online onder verwijzing naar en na akkoordverklaring met de Algemene Voorwaarden. De ouder of verzorger moet wel op de eerste dag van het zomerzeilkamp een handtekening zetten om een en ander formeel te bekrachtigen.

Meer informatie of vragen: pr@wvdekoenen.nl

Voor wie ons Zomerzeilkamp actief wil promoten is het affiche als pdf te downloaden (op A4-formaat; er is op aanvraag ook een A3-versie beschikbaar). Print het en hang het op, bijvoorbeeld op school, bij de orthodontist of bij de supermarkt!