Belangrijke mededeling: omdat wij onze trainers tijdig moeten kunnen boeken sluit de  inschrijving (nog steeds) op 17 juni. Op die datum moet uw betaling ook bij ons binnen zijn. In aanvulling op de Algemene Voorwaarden melden wij graag dat indien het Nieuwe Meer Zomerzeilkamp niet door kan of mag gaan door maatregelen van de overheid of van de Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland de organisatie uw inschrijfgeld zal terugstorten. In alle andere gevallen gelden onverkort de Algemene Voorwaarden.

 

De inschrijving voor het Nieuwe Meer Zomerzeilkamp 2020 is inmiddels gesloten, maar u kunt altijd informeren of er nog plaatsen vrijgekomen zijn bij de Contactpersoon Nieuwe Meer Zomerzeilkamp.

Online inschrijven

Het eerste Zomerzeilkamp vindt plaats van 6 t/m 10 juli (de eerste week van de grote vakantie) en het tweede kamp van 10 t/m 14 augustus (de laatste week van de schoolvakantie). Van maandag t/m vrijdag, dagelijks van 09.00 – 17.00 uur.

Onze Zomerzeilkampen zijn bedoeld voor kinderen van 7 tot 17 jaar en bieden een uitgebreid, intensief en gezellig dagprogramma. Je hebt geen ervaring nodig, wél zwemdiploma A+B en een eigen zwemvest. Onder leiding van ervaren trainers wordt er gevaren in meerdere groepen en in meerdere klassen: Optimist, Cadet en Laser.

Kosten voor 2020 bedragen €305,00 bij voorinschrijving (let op: inschrijven én betalen vóór 15 april aanstaande) en na 15 april €360,00. De kosten zijn per deelnemer per week inclusief lunch, begeleiding en gebruik van de boten. Als je je eigen boot meebrengt krijg je bovendien een eenmalig korting van €25,00 (let op: dat geldt per boot, dus als je je eigen Cadet meebrengt geldt die korting voor jezelf, niet voor je bemanning). De inschrijfperiode sluit op 17 juni.

Vergeet niet tijdig de betaling te doen: het inschrijfgeld gelieve u over te maken op rekening NL77INGB0000178472 t.n.v. WV De Koenen te Amsterdam, onder vermelding van “Zomerzeilkamp” + “Naam deelnemer” + “Week 1 (of 2)”. Indien u inschrijft en betaalt vóór 15 april (zie Algemene Voorwaarden) €305 per deelnemer per week, daarna €360.
Deelname met eigen boot levert daarnaast een eenmalige korting op van €25. In dat geval mag dat in mindering worden gebracht op het bovengenoemde bedrag.

Let op: een zwemvest is een verplichting aan boord. In een Optimist dragen jonge beginnende zeilers meestal een reddingsvest (met kraag), maar in een Cadet of een Laser is dat onhandig (omdat je onder de giek door moet) en wordt door oudere kinderen meestal een zwemvest (zonder kraag) gedragen. Bij Decathlon is een reddingsvest al vanaf €19,99 te koop en een zwemvest vanaf €14,99. Reddings- en zwemvesten worden op gewichtsklasse verkocht, niet op kledingmaat.

Je kunt een voorkeur voor een klasse aangeven, maar de uiteindelijke indeling wordt gemaakt in overleg met de trainers op basis van leeftijd en eventuele ervaring (tenzij je met je eigen boot vaart). Onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

Voor wat betreft de mogelijke aanwezigheid van Blauwalg in de Nieuwe Meer hanteren wij het Blauwalgenprotocol van de Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA).

Inschrijven kan met ingang van dit jaar online onder verwijzing naar en na akkoordverklaring met de Algemene Voorwaarden. De ouder of verzorger moet wel op de eerste dag van het zomerzeilkamp een handtekening zetten om een en ander formeel te bekrachtigen.

 

 

Meer informatie of vragen: pr@wvdekoenen.nl

Voor wie ons Zomerzeilkamp actief wil promoten is het affiche als pdf te downloaden (op A4-formaat; er is op aanvraag ook een A3-versie beschikbaar). Print het uit en hang het op, bijvoorbeeld op school, bij de orthodontist of bij de supermarkt!