• 17 maart 2020
  • by Jan Martin Wilschut
  • 114

Beste Koenenleden,

De overheid heeft gisteren besloten dat alle sportclubs en verenigingen hun deuren tot 6 april moeten sluiten, Ik heb overleg gehad met het Watersportverbond en dat is daar heel duidelijk in. De maatregel geldt ook voor watersportverenigingen en dus ook voor De Koenen. Daarom is de haven vanaf vandaag gesloten.

Voorlopig blijven onze havenmeesters aan het werk. Dit is in lijn met de richtlijnen van het RIVM en de overheid. (Zie hieronder en te downloaden als pdf.)

Ook de bestuursleden zijn watersporters en ook wij willen graag onze schepen gereed maken voor het komende seizoen, het mooie weer van vandaag maakt het ook moeilijker. Naast de uitgevaardigde richtlijnen waar we ons aan moeten conformeren, willen we ook geen enkel risico nemen voor onze leden en onze havenmeesters. Wij zullen de komende periode gebruiken om tot een nieuw schema te komen om onze schepen zo snel als mogelijk in het water te krijgen zodra we daar een groen licht voor hebben. Uiteraard zoeken we naar oplossingen waarbij er voldoende tijd is om de schepen gereed te maken. Wij vertrouwen er op dat u begrip heeft voor deze situatie en hier ook alle medewerking aan verleent.

De sluiting is van kracht tot en met maandag 6 april, naast de al eerder geannuleerde evenementen zijn ook de ledenvergadering van vrijdag 3 april alsmede het ‘leden koken voor leden’ op zondag 5 april geannuleerd.

Wij vertrouwen op uw begrip en verblijven,

Namens het bestuur, met vriendelijke groet,

Stefan Nieuwenhuys

Voorzitter