• 8 september 2017
  • by Jan Martin Wilschut
  • 123

bardienst…en de herfststormen zijn ook maar meteen begonnen. De zomer is vrijwel voorbij en de meeste leden zijn weer “op honk” na uiteenlopende bootavonturen in het land of zelfs in het buitenland. Omdat we nu ook weer meer leden mogen verwelkomen op de vereniging is het moment aangebroken jullie weer uit te nodigen je in te schrijven voor taken die vallen onder de werkregeling. Speciale aandacht voor de Bardienst.

Als je een bardienst wilt draaien is het van belang dat je eerst het Diploma Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) haalt. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Je kunt dit diploma eenvoudig online behalen op https://www.nocnsf.nl/iva.

Het diploma kun je printen, inlijsten en thuis ophangen, maar nog belangrijker: meteen laten mailen aan onze Clubhuiscommissaris op clubhuis@wvdekoenen.nl. Vele clubleden gingen je al voor…
Op de lesavonden van de Optimist, Cadet en Laser is het de bedoeling dat tijdens die lessen de bardiensten ingevuld worden door de ouders van de zeilers. Ook zij kunnen zich inschrijven in de agenda van de vereniging die in het clubhuis ligt.